Epoxy

Epoxy

Epoxy smola ili epoxy resin je materijal je koji će podu dati najveću dozu luksuza i elegancije.

Epoxy podovi bez prekida i bez fuga, jednostavni su za održavanje, a stakleni efekt je njihova čarolija, odnosno trik kojim Vas navedu da se zaljubite pri svakom pogledu. Kod izvedbe takve vrste podova, koristimo se isključivo visokodekorativnom smolom koja je, kao i svi ostali naši proizvodi, A+ certificirana.

Sigurno ste se bar jednom, listajući po Pintarestu, zapitali: “Tko radi te podove kupaonice koji izgledaju doslovno kao plaža?”. Upravo takve 3D podove, sa staklenim efektom, radimo mi. A radimo i još puno više od toga.

MICROCEMENT SU POVRŠINE BEZ FUGA.

Osim atraktivnog izgleda, nepostojanost fuga jedan je od najvećih pluseva kod odabira ovih microcementnih dekorativnih podova/zidova. Samo besprijekorno čiste površine. Upravo iz tog razloga, što je podloga neprekinuta, vizualno prostor uvijek “dobije” koji kvadrat više. Jednostavnost održavanja samo je još jedan dodatan plus u moru prednosti microcementa.

EPOXY PASTA DIAMANTE

Visokodekorativna smola namijenjena je isključivo za izvedbu podova i stolova . Izuzetno delikatan materijal, koji nakon izvedbe doslovno mora biti savršen. Ukoliko ga aplicirate na zid, a to morate raditi valjkom, ta savršenost jednostavno je nemoguća te posao na kraju ne izgleda kako bi trebao. Na svu sreću, u ponudi imamo i epoxy pastu, koja se aplicira gleterima te ju kao takvu koristimo za izvedbu dekorativnih zidova.

EPOXY PODOVI I DEKORATIVNE TEHNIKE

Sahara ili Panther na podu? Zašto ne?!

Koju god našu zidnu dekorativnu tehniku poželite, izvesti ćemo Vam dekorativan pod sa njome. Iako je većinom svaki dekorativan pod unikatan, tehnika na podu je razinu jedinstvenosti više.

3D EPOXY PODOVI

3D podovi zanimljiv su detalj svakog prostora. Najčešća izvedba takve vrste podova je u kupaonicama ili ulazima gdje često izvodimo 3d podove sa logom tj. nazivom tvrtke. 3D naljepnice naručujemo po izboru klijenta, te ih kao završnu obradu zalijevamo dekorativnom smolom.

EPOXY TABLE

Izrada epoxy stolova, zahtjeva korištenje dekorativne, kristalne smole vrhunske kvalitete namjenjene za profesionalnu upotrebu. S ponosom možemo reći da jkoristimo upravo takav proizvod pri izvođenju radova. Ne postaje žut ukoliko je izložen suncu te koji ima kristalan sjaj i čistinu kao prvog dana.

PODNO GREJANJE

Visokodekorativna smola pogodna je za ugradnju na podno grijanje kao i u prostoru “walk in” tuša umjesto tuš kade. Ono što ju čini još zanimljivijom je to što se može instalirati i na postojeće podove poput pločica.

TOPLI PODOVI

Epoksi podovi spadaju u kategoriju toplih podova (kao parket) i imaju sve karakteristike čvrstih podova. Kao što smo napomenuli, pogodni su za ugradnju na podno grijanje, u prostore kupaonica, kuhinja, dnevnih boravaka, itd.